Horretarako, honako osagaiak behar izango ditugu:
- 6 sagar txiki (garbituta eta sikuak)
- "Karamelu bigun" poltxa bat
- 2 goiarakada ur
- Katilu 1/2 txokolatezko M&M
- 10 piruleta makil
- Neurtzeko katiluak (mikrouhin labean sartu daitezkenak)
- Paper ezkoztatua
Aurreko gauza guztiak prest dituzunean, hurrengo pausu hauek jarraitu:
- Sagarretan piruleta makilak presionatu hauek sartu arte.
- Karameluak urarekin batera, neurtzeko katiluan, mikrouhin labean sartu, urtu arte (minutu pare bat). Mugitu bigun geratu arte.
- Sartu sagarrak karameluan guztiz estali arte. Errodatu sagarrak M&M`sen gainetik eta paper ezkoztatuaren gainean utzi sikatzen 20 minutuz.
Errezeta hau egitea urtean behin ez dago txarto baina ez hartu ohitura bezala!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario